Εκτός τόπου και χρόνου…

Άλλη μία χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Μία χρονιά που όλοι μας, καθηγητές και μαθητές, ξεπεράσαμε εμπόδια και δύσκολες καταστάσεις. Γελάσαμε, χορέψαμε πολύ, κλάψαμε, στηρίξαμε η μία την άλλη, κάναμε εκπλήξεις, φάγαμε τούρτες (πολλές!), ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και διαπιστώσαμε ότι πολλά πράγματα είναι δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα. 

Στην ζωή, αλλά και στο χορό, κάποια μοναδικά πράγματα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν τα μοιράζεσαι και έτσι αποφασίσαμε να σάς διηγηθούμε μερικές από τις ομορφότερες ιστορίες μας σε αυτή τη σχολή, στην ετήσια παράστασή μας, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, ώρα 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών.

Μία από τις αγαπημένες μας ιστορίες είναι αυτή του Καρυοθραύστη.

“Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένας κόσμος σαν τον τωρινό. Μόνο που σε εκείνο τον κόσμο,οι νονοί είχαν μαγικές δυνάμεις και έκαναν τα Χριστούγεννα λίγο διαφορετικά. Δεν είχαν υπάρξει ποτέ ξανά παιχνίδια που χορεύουν και άλλα που ζωντανεύουν και αποκτούν σχεδόν ανθρώπινη μορφή μόλις το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα. Όλα αυτά ακούγονται κάπως παράξενα, έτσι δεν είναι; Τι θα λέγατε όμως αν μαθαίνατε ότι υπάρχει μία χώρα μας ζαχαρωτά με μία εξίσου γλυκιά νεράιδα που περιμένει τον αγαπημένο μας Καρυοθραύστη με την πριγκιπική καρδιά και τη νεαρή Κλάρα με τη γενναία ψυχή; Συναντώντας τους διαφορετικούς φίλους τους,που ο καθένας τους διηγείται τη δική του ιστορία,κάθε ήρωας αλλά και κάθε θεατής καλείται να διαπιστώσει κάτι ξεχωριστό για αυτόν.”

Το Β’μέρος, αποτελεί ένα συνονθύλευμα ιστοριών χαράς, λύπης, διασκέδασης,αλληλοϋποστήριξης και όλων εκείνων των μικρών πραγμάτων που συνθέτουν τμήματα των εαυτών μας,μα και του συνόλου της σχολή, συνοδευόμενες από αγαπημένη ελληνική μουσική.

Επειδή όμως,τα δάκρυα μου τα φυλάω για εκείνη τη βραδιά,αφήνω εσάς μαζί με μία ανοιχτή πρόσκληση για να έρθετε να μοιραστούμε όλες αυτές τις ιστορίες μαζί! Σας περιμένουμε όλους!

Υ.Γ.: Είσοδος ελεύθερη​!the_nutcracker_by_kitsuneko-d4elalp

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s