Φώτα,αυλαία, πάμε ξανά!

_20161002_211614

 


Το κορμάκι πλυμενο και διπλωμένο τακτικά. Τα μαλακά παπουτσάκια και τα καλσόν στοιχισμένα.

Βάζω το σακίδιο στους ώμους, και τα ακουστικά στα αυτιά, και βαδίζω, γεμάτη χαρά και συγκίνηση για μία άλλη χρονιά που αρχίζει εκεί ξανά. Φτάνω, και μία γνώριμη μυρωδιά με κατακλύζει από την πρώτη στιγμή. Αυτή η μυρωδιά, που πλέον έχουν όλα μου τα ρούχα. 

Η αίθουσα, τα αποδυτήρια, το καθιστικό, καθαρά,προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Τα ηχεία, τα φώτα, λειτουργούν; Το παράθυρο κλείνει; Ναι, όλα είναι έτοιμα, έτοιμα για να “υποδεχτούν” άλλη μία χρονιά! 

Κάθε χρονιά, παλιοί και νέοι μαθητές, γνωρίζονται, χορεύουν και γίνονται φίλοι. Οι φιλίες του χορού είναι ανεκτίμητες! Μαθητές, πνιγμένοι στην ανυπομονησία τους, μα και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις, που καταφέρνουν να στριμώξουν 4-6 ώρες χορού στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμά τους, για να δημιουργήσουν, και να κάνουν κάτι που αγαπούν. Καινούρια τραγούδια, ιδέες, μα και απαιτήσεις.

Κάποιοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να συνεχίσουν, και προσπαθούν παρ’όλες τις δυσκολίες, και κάποιοι πάνε κόντρα σε όλους και όλα ώστε να τα καταφέρουν. Κάποιοι έφυγαν, γιατί έβαλαν πλώρη για τα όνειρά τους. Και κάποιοι έμειναν, γιατί έπρεπε να συνεχίσουν το κουπί.

Ανήκω σε αυτούς που έμειναν, αλλά δεν λυπάμαι. Συνεχίζω να παλεύω για κάτι που αγαπώ, κάνοντας κάτι που αγαπώ.

Και αν υπάρχει κάτι που έμαθα πολύ καλά εδώ,στη σχολή, είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά να κυνηγήσεις αυτό που αγαπάς, και να τα καταφέρεις. Αρκεί να μην φοβηθείς όλο αυτό που μπροστά σε περιμένει.

Φώτα, αυλαία, και καλή μας αρχή!

Μέχρι το επόμενο post, να αγαπάτε, να χαμογελατε, να περνάτε καλά και να ονειρεύεστε!

xoxo 💙

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s